ОЗЕЛЕНЯВАНЕ (TOTEX.NET)

За утвърждаването на знаковото име на ТОТЕХ в Българския озеленителски бранш не малка роля играе и професионализма, и любовта на екипът на фирмата, който се занимава с проектиране, изпълнение и изграждане и който ще реализира идеите Ви за градината, за която винаги сте мечтали.
Нашите ландшафтни архитекти бързо и коректно ще Ви предложат идейни решения за организиране на Вашия двор, парк, градина, балкон или покривна тераса, офис, вилно селище, или зеленото пространство около новопостроената Ви кооперация. Ще подготвят, проектират и узаконят всички възложени от Вас проекти. Ние изработваме експертни оценки на растителност и предлагаме консултации в областта на ландшафтната архитектура и озеленяването с доказали себе си специалисти.
Ние изпълняваме озеленяване / градински дизайн/, зачимяване и затревяване на малки и по-мащабни частни градини и дворове, както и на обществени зелени площи, интериорно озеленяване, покривно озеленяване, вертикално озеленяване,проектиране и изграждане на фън шуй градини ,озеленяване на вилни селища, хотелски комплекси, заведения и ресторанти, полагане на тревни чимове, затревяване или засяване с хидропосев на стадиони, конни бази,бейзболни игрища, терени за голф, футбол, ръгби и всякакъв по-малък тип спортни съоръжения и комплекси.

 Предлагаме и реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи. Изграждаме водни ефекти и каскади, скални цветни кътове и алпинеуми в частни дворове и обществени паркове.

Озеленяването и изграждането на всички обекти е свързано и с проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи, подбор и доставка на най-подходящите растителни видове.Работим с елитен посадъчен материал - едроразмерни дървета, вечнозелени и листопадни храсти, цветя, луковици, семена, почвен субстрат. Доставяме  хумусна почва на конкурентни цени.

ТРЕВНИ СМЕСКИ

Дългогодишното ни сътрудничеството с водещите европейски и световни лидери CARNEAU - Франция и DLF Trifolium - Дания в областта на производството на тревни семена, ни дава възможност да поддържаме богат асортимент:от райграс до над 20 вида тревни смески,които покриват целия спектър от изисквания за създаване на всички типове зелени площи.
повече >>>http://totex.net/shop/



ТРЕВЕН ЧИМ

Тревен чим - тази естетическа категория в ландшафтното озеленяване стана достъпна и известна в България благодарение на новаторския дух и упоритостта на собственика на ТОТЕХ - ландш. арх. Тошко Тодоров.
ТОТЕХ е и единствената българска фирма член на Световната организация на производителите на тревен чим – TPI Turfgrass Producers Internacional.
повече >>>http://totex.net/uslugi/zachimyavane/


Коментари

Популярни публикации от този блог

СТЪПКА ПО СТЪПКА КАК ДА РАЗМНОЖИТЕ ВАШАТА ХОРТЕНЗИЯ

ДЕКОРАТИВЕН ТРОСКОТ

НАКАРАЙТЕ МУШКАТИТЕ ДА ЦЪФТЯТ КАТО ЛУДИ