СПОРТНИ ТЕРЕНИ

Изграждане на всички видове спортни тревни площи


ТОТЕХ предлага цялостно изграждане на всички видове спортни тревни площи- футболни стадиони, голф игрища, ръгби, конни бази и други интензивно натоварени тревни терени.





ТОТЕХ е единствен мащабен производител на тревен чим в България и възможността да работи с чимове собствено производство, го правят предпочитан в избора на изпълнител и консултант при строежа и поддръжката на спортни терени.



ТОТЕХ е изключителен дистрибутор на тревни смески на CARNEAU France за България и директен вносител на тревни смески от специализирани тревни сортове и култивари за спортни терени на датската фирма DLF Trifolium. Датската фирма е най-големия производител на тревни семена  за спортни терени в световен мащаб.

ТОТЕХ разполага с целия набор от професионална техника, необходима за изграждане на спортни тревни площи и всякакъв вид естествени спортни тревни настилки. Ние изпълняваме професионално затревяване по всички познати технологии,а именно:
• засяване с хидропосев
• машинно сухо засяване на семена
• професионално зачимяване /полагане на тревни рула/, тревен чим /големи рула/ (big rolls). Полагането се извършва със специализирана,чимополагаща машина.

При проявен интерес и за повече информация свържете се с нас
Тел: +3592 / 9 544 544       
Факс: +359 2 / 9 545 000
GSM: +359 887 573 200

http://totex.net/





Автор: ланд.арх. Павлина Тодорова

Коментари

Популярни публикации от този блог

СТЪПКА ПО СТЪПКА КАК ДА РАЗМНОЖИТЕ ВАШАТА ХОРТЕНЗИЯ

ДЕКОРАТИВЕН ТРОСКОТ

НАКАРАЙТЕ МУШКАТИТЕ ДА ЦЪФТЯТ КАТО ЛУДИ