ТОТЕХ ltd.

ТОТЕХ… там където всичко,винаги е зелено!




Ние имаме история...
ТОТЕХ е основана през 1993 г. и вече две десетилетия е един от лидерите в българската озеленителна практика и търговия на продукти,свързани с този бранш. В основата на престижния имидж са свежите съвременни идеи,експериментаторският дух,високото качество на предлаганите стоки и услуги и еднаквата отговорност при реализирането на всяко начинание - от малката частна градинка до най-мащабния и сложен проект.



 Фирмата е съучредител на Българската Асоциация на Ландшафтните Архитекти (БАЛА) и Съюза на Ландшафтните Архитекти (СЛА) в България. ТОТЕХ e и член на Международната Организация на Производителите на Тревен чим TPI/ Turfgrass Producers Internacional/.
Нашият екип се управлява от доказали себе си специалисти в областа на проектирането и озеленяването на различни терени. Едновремено с това те са тясно специализирани в областа на декоративните тревни видове и са едни от малкото специалисти,които са детайлно запознати с конкретната специфика на всички типове тревни площи. Собственици на ТОТЕХ са:ланд.арх. Тошко Ценов Тодоров и ланд.арх.Павлина Енчева Тодорова.За авангардният си подход и проявена инициативност през 2003 г. фирмата е удостоена и със златен медал на изложението на българските производители "Произведено в България"






От 1993 г. и досега ТОТЕХ е основен вносител на тревни смески за декоративни и спортни тревни площи на Българския пазар. Фирмата работи в сътрудничество с водещите европейски лидери CARNEAU - Франция и DLF Trifolium – Дания.
Тревните смески на ТОТЕХ покриват широк спектър от изисквания при направата на различни типове зелени площи и създават реална възможност за локализиране на всеки географски район.

От 2000 г. TОТЕХ поставя началото и на производство на тревен чим и към настоящия момент е единствения мащабен производител за България. Непрестанният стремеж за развитие естествено доведе и до местно производство на чимове BIG ROLL /големи рула/. Това предоставя на всички спортни терени в страната възможности за придобиване на европейски вид и последващо развитие.

От 2010 г. дейността на фирмата включва още затревяване чрез хидропосев - съвременен метод за засяване на различни видове семена  на трудно достъпни и наклонени терени,който осигурява бързо и безпроблемно достигане на тези повърхности.

ТОТЕХ предлага геотекстил,чието полагане е бърз и лесен начин за сигурно овладяване на ерозията при стръмни терени и е подходящ и за затревяване на магистрали,аутобани,речни диги и други обширни терени с екстензивна поддръжка.

Озеленяването и изграждането на тревни площи е една от приоритетните дейности на фирмата. ТОТЕХ предлага озеленяване и зачимяване на малки и по-мащабни частни и обществени терени,озеленяване на вилни селища,хотелски комплекси,заведения и ресторанти,озеленяване на градини и тераси,интериорно и екстериорно озеленяване,изграждане на градини /градински дизайн/,покривно и вертикално озеленяване,полагане на тревни чимове,или затревяване на стадиони,конни бази,игрища - голф,футбол... и други спортни терени. Реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи.
Създадените от ТОТЕХ и с нейни доставки обекти,са сигурна гаранция за качество и професионално изпълнение.

ЕКИП

Ланд.арх. Тошко Тодоров - завършил Лесотехническия университет София през 1993г. Пионер с идеята си за създаване на българско производство на тревен чим. Основава компанията през 1993г., като започва с търговия на тревни семена от Франция. През 2000г. полага основите на производството на тревен чим и създава първата по рода си производствена база в България в района на гр.София. И до днес на базата на своя опит той е един от най-търсените специалисти в областта на спортните терени, изграждането на специфични тревни площи, както и при реализацията на големи ландшафтни проекти. Член на Съюза на ландшафните архитекти в България.

Ланд.арх. Павлина Тодорова - завършва с отличие Лесотехническия университет София през 1996г.Отличена е с почетния знак на Лесотехническия университет и наградена от Министерството на Регионалното развитие и териториалното устройство за постигнати високи резултати. С годините практика натрупва професионален опит в областта на ландшафтното проектиране. Изгражда и реализира множество обекти. Утвърждава се като отличен специалист, който никога не прави компромиси с качеството на работата, което води след себе си само доволни клиенти.

Член на Съюза на ландшафните архитекти в България. Член на КАБ с пълна проектантска правоспособност.
Телефон за връзка: +359 887 88 00 88
e mail: p.todorova@totex.net

Бойка Попова – офис мениджър и ръководител продажби на тревни смески в централния офис на фирмата в София. Деен,всеотдаен и непрекъснато търсещ човек, координиращ всички дейности  на фирмата.
Телефон за връзка: +359 887 573 200
e-mail: totex@totex.net

Георги Калудов – ръководител на чимо-производственото стопанство в с. Негован, обл.София. Притежава близо петнадесет годишен опит в областта на зеленото строителство и производството на тревни чимове. Работи в ТОТЕХ  от нейното основаване. Непрестанно развива и обогатява своя опит,като следи всички нови тенденции в областта на производството на чимове в световен мащаб.
Телефон за връзка: +359 888 573 200 / +359 899 77 88 77

Радомир Чернев -ръководител екип в чимо-производствено стопанство в с.Старо Оряхово, обл.Варна.
Телефон за връзка: +359 889 505 144 / +359 897 881 868

Николай Иванов –отговорник и организатор на всички дейности на фирмата свързани със зеленото строителство. Притежава богат опит във всички методи на затревяване на зелени площи - от засяването със семена,полагане на чимове на всякакъв тип терени до новите технологии  на затревяване чрез хидропосев.
Телефон за връзка: +359 897847 467


ТОТЕХ...Там , където всичко винаги е зелено!

http://totex.net/









Автор: ланд.арх. Павлина Тодорова

Коментари

Популярни публикации от този блог

СТЪПКА ПО СТЪПКА КАК ДА РАЗМНОЖИТЕ ВАШАТА ХОРТЕНЗИЯ

ДЕКОРАТИВЕН ТРОСКОТ

НАКАРАЙТЕ МУШКАТИТЕ ДА ЦЪФТЯТ КАТО ЛУДИ